Om oss

 

Møt oss hvert år på Nürnberg Toy Fair i månedsskifte Januar / Februar, vi er som alltid i Hall 4 - stand B79 - C80 


Noe av Trend Partner AS sin kjernevirksomhet er import, distribusjon og salg av Cobi Byggesett. Ta kontakt med oss dersom du ønsker å være med på å bygge en merkevare i sterk vekst i Norden.


Vennlig hilsen

Team Cobi Norway

salg@trend-partner.noHistorien bak Cobi

Grunnlagt i 1987 så startet selskapet med brettspill og puslespill produksjon. I 1992 etablerte COBI produksjonslinje av plastbyggingsklosser i Warszawa. Samme år ble fabrikk under Cobert navnet åpnet. Stor etterspørsel etter COBI byggeklosser resulterte i dynamisk utvikling av produksjon og etablering av et nytt produksjonsanlegg i Special Economic Zone i Mielec (Sør-Polen), den åpnet i 1997 under navnet Plastic Factory COBI S.A. 2001 var året da salgskontorer i Tsjekkia og Slovakia ble åpnet. 2010 var en bemerkelsesverdig tid for COBI da utvidelsen av Plastic Factory COBI S.A. i Mielec, Polen var ferdig. Ved inngangen til 2011 økte produksjonskapasiteten betydelig, slik at den kunne imøtekomme økende etterspørsel etter COBI-byggeklosser.

I dag er Cobi den største produsenten av byggeklosser i Sentral-og Øst-Europa med salgskontorer i Tsjekkia og Slovakia. Bortsett fra direkte oppføringer på utenlandsk marked, har man internasjonale salgsnettverk i over 60 land over hele verden.

Hvert år arrangerer COBI stand på de viktigste Toy Events: Hong Kong Toys & Games Fair og Spielwarenmesse Nurnberg Toy Fair, hvor Cobi stolt presenterer sine produkter og etablerer nye forretningskontakter. I tillegg kan du finne COBI-byggeklosser på ulike årstider på lekemesse i alle deler av verden, enten det er USA, Russland, Vest-Europa eller Australia, hvor våre distributører viser vårt produkt.


 

Er Cobi og Lego det samme?

Cobi byggeklosser er en av flere som produserer byggeklosser basert på de patenterte Lego-klossene som ble frigitt i 1989. Dette omfatter basisklossene til Lego, noe som gjør at f.eks Cobi fritt kan produsere byggeklosser som passer overens med Lego. Det betyr at du kan godt kombinere Cobi med Lego og motsatt. Så alle våre Cobi byggesett vil passe rett inn i eksisterende samling av Lego.


 

Hva annet skiller Cobi fra Lego?

Våre byggeklosser er populære blant alle aldre – fra 5 og 105 år. I en elektronisk hverdag er det sunt for barn i alle aldre og ta seg tid til å bruke sin kreativitet og konsentrasjon på annet enn tablets og TV. Vår mest populære serie er Small Army Collection. Fra en liten 4x4 bil til et stort fly viser denne serien seg å være av kjempe stor interesse for alle som er lidenskapelige opptatt av militære kjøretøyer. Historical Collection fra WWII er den største og mest ekspansive samlingen i verden og inneholder fly, tanks og kjøretøy med historisk perspektiv. i 2018 kom også en serie historiske sett fra The Great War og i tillegg har vi lisensierte byggesett for Jeep, Maserati, Boeing, Winx og Smithsonian for å nevne noen. Dette får du ikke hos andre produsenter!