Historien bak Cobi

Historien bak Cobi
Loading... 373 view(s)
Historien bak Cobi

Siden 1987

 

I 1987 startet selskapet med brettspill og puslespill produksjon. I 1992 etablerte COBI en produksjonslinje av byggeklosser i Warszawa, samme år etableres fabrikken under navnet Cobert. Stor etterspørsel etter COBI byggeklosser resulterte i dynamisk utvikling av produksjon og etablering av et nytt produksjonsanlegg i Special Economic Zone i Mielec (Sør-Polen), den åpnet i 1997 under navnet Plastic Factory COBI S.A. 2001 var året da salgskontorer i Tsjekkia og Slovakia ble åpnet.

Ny fabrikk

2010 var en bemerkelsesverdig tid for COBI da utvidelsen av Plastic Factory COBI S.A. i Polen var ferdig. Ved inngangen til 2011 økte produksjonskapasiteten betydelig, slik at den kunne imøtekomme økende etterspørsel etter COBI byggeklosser.

 

I dag er Cobi den største produsenten av byggeklosser i Sentral-og Øst-Europa med salgskontorer i Tyskland, Tsjekkia og Slovakia. Bortsett fra direkte oppfølging av det utenlandske markedet, utvides vårt internasjonale salgsnettverk seg til stadighet. Vi er nå representert i 60 land over hele verden.

 

Messe

Hvert år er COBI representert på de viktigste Toy Events: Hong Kong Toys & Games Fair og Spielwarenmesse Nürnberg Toy Fair, UK, New York hvor Cobi presenterer sine produkter og etablerer nye forretningskontakter.

 

Møt oss hvert år på leketøysmessen i Nürnberg, HALL4, B79 – C80

 

Vennlig hilsen

Team Cobi Norway